Dětský nafukovací bazén Rainbow 1,7x0,53 m 51048

399,00 KČ / ks

Dětský nafukovací bazén Rainbow 1,7x0,53 m 51048

Kód: 8035461

399,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka BESTWAY

Kód: 8035461

Dostupnost: momentálně nedostupné

Dětský nafukovací bazén Bestway® Rainbow Splash™ jistě dodá létu vašeho dítěte šmrnc barev a zábavy! Tento bazén je určen pro děti od 6 let, a má veselý duhový potisk se 3 průhlednými prsteny a světle modrou podlahou. Tři stejné prstence zajišťují stabilitu bazénu. Snadno se nafukuje, vyfukuje a skladuje. Do bazénku můžete také přidat míčky a v deštivých dnech jej proměnit na kuličkový bazén. Ať prší nebo svítí slunce, vaše dítě si zamiluje zábavu v bazénu Bestway® Rainbow Splash Play!
Objem: 697 l
Veselý, duhový vzor
3 stejné prstence
Obsah: 1 nafukovací bazén, opravná záplata


Dětské bazény Bestway® umožňují dětem užit si osvěžující koupel v bazénu na vlastní zahradě. Tyto nafukovací bazény, které drží krok s nejnovějšími modními trendy, poskytují dětem hodiny letní zábavy. Dětské bazény, které se snadno nafukují, vyfukují a skladují, jsou pohodlnou a jednoduchou volbou pro rodiny a skvělým způsobem, jak seznámit děti s vodou.

Jaké škůdce můžete na své zahradě najít a jak se jich zbavit?

Jaké škůdce můžete na své zahradě najít a jak se jich zbavit?

Zahradní škůdci jsou velkým problémem pro každého majitele zahrady. Objevují se na zahradě, ničí rostliny, brání jejich růstu a úrodu výrazně zmenšují. Boj s nimi se může zdát složitý a obtížný a někdy neúčinný a nesmyslný. Proto než se pustíte do likvida

Jarní úklid zahrady – čím začít?

Jarní úklid zahrady – čím začít?

Jarní úklid zahrady je nejen nutností, ale také výbornou příležitostí, jak prostor osvěžit a připravit na nadcházející sezónu. Konec března, kalendářní začátek jara, je obdobím, kdy okolí se probouzí po zimní přestávce.

Nejlepší zahradní trampolína - na co si dát pozor při jejím výběru?

Nejlepší zahradní trampolína - na co si dát pozor při jejím výběru?

​Přemýšlíte, jak povzbudit svou rodinu a hlavně děti, aby byli aktivnější a trávili více času venku? Díky venkovní trampolíně zajistíte dětem spoustu zábavy na čerstvém vzduchu...

Ikona_tel