Zahradní lavička KRÁLOVSKÁ s područkami, višeň

3399,00 KČ / ks

Zahradní lavička KRÁLOVSKÁ s područkami, višeň

Kód: 8010746

3399,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk
Barva

Značka BAUMAX

Kód: 8010746

Dostupnost: momentálně nedostupné

Předpokládaná lhůta dodání: cca 28 pracovních dnů

Výška (cm):
80
Šířka (cm):
60
Délka (cm):
150
Barva:
višeň
Materiál:
hliník, olšové dřevo
Maximální zatížení (kg):
250
Počet míst na sezení:
3-4
Speciální funkce:
impregnované, antikorozní práškovou barvou, područky

Zahradní lavička KRÁLOVSKÁ, odstín višeň, je dokonalá na zahradu nebo terasu. Vytvoří místo pro pohodlný odpočinek nebo pro posezení s rodinou a přáteli.

Je vyrobena výhradně z vybraného masivního olšového dřeva. Výrobní proces začíná dlouhodobým několikaletým venkovním sušením dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči slunci, vlhkosti, větru a nízkým teplotám. Až před finální výrobou je dřevo dosušováno v sušičce na požadovaný stupeň vlhkosti.

Královská zahradní lavice byla vyrobena v kombinaci hliníku a výběrového olšového dřeva. Sedák je mírně tvarován. Díky tomu je lavice velmi pohodlná. Povrch je dvakrát lakován. Díky této ochraně si dřevo zachovává svůj ušlechtilý vzhled, charakter a dlouhou životnost. Hliníkové prvky jsou pokryty práškovým antikorozním nátěrem.

Rozměry: 150 x 80 x 60 cm, výška sedáku: 43 cm
Nosnost: 300 kg

K lavičce lze zakoupit samostatně stůl.

Masivní olšové dřevo v příjemném barevném odstínu višně vás oslní svou elegancí. Zahradní lavička KRÁLOVSKÁ je dokonalou volbou pro ty, kteří oceňují jednoduchý styl, eleganci a komfort, ve spojení nejvyšší kvality a trvanlivosti výrobku. Bude zdobit vaši zahradu nebo terasu po mnoho let.

Výška: 0.12 m
Šířka: 0.57 m
Délka: 1.51 m
Hmotnost: 23 kg
Množství: 1 ks

Kolekce
Doporučené výrobky
Zahradní lavice s opěrkou - jak ji vyrobit?

Zahradní lavice s opěrkou - jak ji vyrobit?

Samostatně vyrobená zahradní lavička poskytuje při práci spoustu uspokojení a zábavy. Ekologická, navržená podle vašich preferencí, se stane nejen funkčním prvkem, ale také originální výzdobou. Jak si vyrobit zahradní lavičku ze dřeva nebo palet?...

Lavice z dřevěné kulatiny - jak ji vyrobit? Zjistěte!

Lavice z dřevěné kulatiny - jak ji vyrobit? Zjistěte!

Dřevo je univerzální, přírodní a krásný materiál, který se nejčastěji používá k výrobě zahradního nábytku. Pokud hledáte způsoby, jak vnést do vaší zahrady trochu rustikálního kouzla, můžeme namísto tradiční dřevěné lavice vyrobit srubovou lavici.

Jak pečovat o proutěný nábytek?

Jak pečovat o proutěný nábytek?

Každý chce, aby vybavení, které si kupuje, bylo estetické a funkční po dlouhou dobu. Nábytek, o který je pečováno, je správně čištěn a udržován, si déle zachovává svůj estetický vzhled, proto se určitě vyplatí věnovat tomu chvilku svého času...

Ikona_tel