Nejnovější kolekce keramických obkladů

15.12.2022

Podzim je obdobím, na které netrpělivě čekají milovníci interiérového designu. Právě tehdy designéři představují nové designy keramických obkladů a dlažeb. Nejinak je tomu i letos.

Máme pro vás skvělou zprávu, módní keramické dlaždice na stěny a podlahy z nejnovějších kolekcí jsou nyní k dostání v obchodě BauMax! Většina nových sérií obsahuje dekory, mozaiky, a dokonce množství rozmanitých formátů. Je nám velkým potěšením představit vám opravdové designové skvosty, které si jistě podmaní nejedno srdce a stanou se krásnou a nadčasovou ozdobou nejrůznějších interiérů.

Vybavení koupelny- Baumax.cz


V tomto článku:

1. Trendy obklady a dlažby 2022 - neomezené možnosti uspořádání pomocí nových kolekcí dlaždic

2. Dlaždice imitace mramoru do koupelny, kuchyně a obývacího pokoje - jedinečný charakter, nadčasová elegance

3. Metalický třpyt - mozaiky v nové verzi

4. Stylové obklady a dlažby imitace dřeva - keramické dlaždice nejen do koupelny

5. Dlaždice imitace přírodního kamene a betonu – krása a industriální strohost

6. Patchwork dlaždice v různých místnostech

7. Módní koupelnové dlaždice s rostlinnými motivy – návrat k přírodě

8. Nejnovější série dlaždic v nabídce BauMax 



Trendy obklady a dlažby 2022 - neomezené možnosti uspořádání pomocí nových kolekcí dlaždic

Nadcházející sezóna přináší ještě širší využití oblíbených dlaždic. Keramické dlaždice, dosud známé z kuchyně a koupelny, se také stále častěji používají v obývacím pokoji, denním pokoji a předsíni. Keramické dlaždice jsou v 21. století dokonalým řešením prakticky do každé místnosti a nové trendy dlaždice to jen potvrzují.

Z čeho můžeme letos na podzim vybírat? Jaké dlaždice jsou na seznamu „žhavých trendů“? Zde jsou nejzajímavější vzory keramických obkladů, které najdete v naší podzimní nabídce.

Pohovky- Baumax.cz

Dlaždice imitace mramoru do koupelny, kuchyně a obývacího pokoje - jedinečný charakter, nadčasová elegance

Mramorové dlaždice se drží na žebříčku popularity již několik sezón a zdá se, že letos na podzim budou na vrcholu a předčí patchwork dlaždice.

Dlažba imitace mramoru jsou výrobky s charakteristickými žilkami a vazbami odpovídajících barev, které jasně zdůrazňují jejich přítomnost v interiéru a stylově jej aranžují. Navzdory poměrně intenzivnímu a charakteristickému designu je mramor nadčasovým materiálem a hodí se k mnoha stylům interiéru.

Keramické dlaždice imitace mramoru jsou bohaté na vzory a barvy, které je odlišují od ostatních dlaždic. Počínaje elegantní bílou, přes šedou, modrou, zelenou, červenou až po klasickou černou – obklady imitace mramoru lze pořídit v jakékoliv barvě. Mezi nimi si zvláštní pozornost zaslouží klasika v bílé a černé barvě, které ovládly podzimní trendy 2022. Obklady do koupelen, kuchyní a obývacího pokoje v tlumených barvách jsou dokonalým pozadím pro moderní minimalistické stylizace.

Vysoká obliba a univerzálnost použití způsobila, že obklady pokoje imitující mramor našly místo v nejnovějších kolekcích roku 2022.

Teraco - nadčasová dlažba v nejnovější kolekci

Teracové nebo terrazzové dlaždice jsou dlaždice označované jako „mramor z doby minulé“. Dnes je znovu objevujeme a otevíráme se novinkám, jaké nám designéři rádi prezentují. Terrazzo se hrdě vrací do interiéru, těší se rozmanitostí, univerzálnosti použití a schopnosti zapadnout do interiérů zařízených v různých stylech.

Dlaždice v tomto provedení jsou skutečným skvostem v interiérovém designu. Poslouží jak pro dokončení sprchového koutu, mezi skříňkami v kuchyni, tak i na podlaze či stěně v obývacím pokoji.

Vynikajícím řešením bude také použití takových dlaždic na schodech otevřeného schodiště v soukromých domech. Kombinace světlého pozadí a barevných prvků dává neomezené možnosti uspořádání a umožňuje je volně kombinovat v různých stylech aranžmá.

V nabídce BauMax je dlažba terazzo, která je kombinací originálních designů a vysoce kvalitních materiálů. Pomocí keramických dlaždic bude zařizování interiéru, jako je koupelna, kuchyň, předsíň nebo obývací pokoj, efektní a příjemné. O tom se snadno přesvědčíte sami. Nová série na rok 2022 je bohatá na vzory a struktury. Inspirujte se v naší fotogalerii níže a na webových stránkách v záložce inspirace, kde rozhodně každý může najít něco pro sebe, aby jeho interiér vypadal jako ze žurnálu! Máte už své tipy?

Dekorace- Baumax.cz

Metalický třpyt - mozaiky v nové verzi

Mezi módními povrchovými úpravami koupelen a kuchyní vždy vládlo zlato. Výrazné barvy a trocha lesku jsou perfektním způsobem, aby ozdobit nebo zvýraznit vybranou zónu, třeba v koupelně, která díky tomu získá luxusní charakter a eleganci.

Stylové obklady a dlažby imitace dřeva - keramické dlaždice nejen do koupelny

Když mluvíme o trendech pro podzim 2022, nemůžeme opomenout zvláště oblíbené dlaždice imitace dřeva.

Dřevo v interiéru nás provází už nespočet let, a pro své vlastnosti a teplý vzhled je oblíbeným dokončovacím materiálem. I když dlaždice imitace dřeva nejsou na trhu tolik let, díky jejích vzhledu, který dělá interiér stejně útulným a atmosférickým, jako přírodní dřevo, si získaly oblibu mnoha z nása. Navíc jejích vyhodou je, že se dají použit i do vlhkých interiérů, jakými jsou koupelny a kuchyně. Také proto jsou častějí než jiné volené pro zařizování různých interiérů .

Dlaždice na stěny a podlahy imitace dřeva ozdobí velkou i malou koupelnu, zdůrazní charakter kuchyně a zkrášlí podlahu v předsíni. Bez ohledu na to, kde se objeví, potěší a inspirují.

Krása přírodních materiálů je věčná, a tak není divu, že imitace dřeva patří v této sezóně, tak jako v loňských letech k těm nejmódnějším.

Pro ty nejzajímavější modely vás zveme do našeho obchodu BauMax.  

Dlaždice imitace přírodního kamene a betonu – krása a industriální strohost

Kámen a beton jsou materiály, spojované s loftovými, minimalistickými a moderními stylizacemi a někdy také s retro stylem. Surovost povrchové úpravy a důstojná elegance, kterou nabízejí betonové a kamenné dlaždice, je nově řadí na vrchol trendy kategorie, která si získává čím dále více nových příznivců.

Obkladačky imitace betonu jsou univerzálním pozadím pro nábytek, dekorace a další prvky vybavení domů, bytů a kanceláří. Čím dál častěji se s tímto typem obkladu můžeme setkat v koupelně, kuchyni nebo obývacím pokoji.

Série obkladů imitace kamene či betonu vypadá krásně v kombinaci s měděným nebo černým kováním. Použití kamene nebo betonu je skvělý způsob, jak dodat celému stylingu moderní charakter.

Vybavení koupelny- Baumax.cz

Patchwork dlaždice v různých místnostech

Patchwork dlaždice patří mezi nejzajímavější trendy ve světě bytového designu. Patchwork dlaždice poskytují mnoho možností uspořádání.

Nejčastěji se používají v kuchyni nebo koupelně, ale stále častěji najdeme patchwork i v obývacím pokoji nebo předsíni.

Patchwork dlaždice mají všestranné a univerzální použití, můžete je použít jak na zeď, tak na podlahu.

Mimořádná funkčnost materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, stejně jako jeho jedinečný vzhled a výjimečná funkčnost je řadí na přední místa mezi keramickými dlaždicemi.

Módní koupelnové dlaždice s rostlinnými motivy – návrat k přírodě

Odkaz na přírodu je jistě největším hitem posledních let. Interiéry navazující k přírodě jsou spojeny s relaxací a odpočinkem, dokážou uklidnit smysly a zrelaxovat.

Zemité barvy a rostlinné motivy se do aranžmá každým rokem použivají čim dal častěji, a jsou popularnější než jiné dlaždice .

Keramika s rostlinným vzorem dává mnoho možností uspořádání. A to je jistě jeho hlavní výhoda. Ochotně se používá při aranžování koupelny, ale nesměle vstupuje i do jiných místností a elegantně je zdobí.

V sérii dlaždic s rosltinnýmí motivy najdete třeba exotické rostliny. Ty vypadají skvěle v různých uspořadaních.

Nejnovější série dlaždic v nabídce BauMax 

Hledáte nadčasovou kombinace barev, a vzoru, které se vám ani po letech neokoukaji? Nečekejte a prohlédněte si nabídku internetového nebo kamenného obchodu ještě dnes. Společnost BauMax nabízí dlaždice různého formátu v mnoha provedeních. Díky tomu můžete vybrat pro své interiéry nejen formáty, ale také design, jaký bude nejvíce ladit do dané místnosti.

Keramické dlaždice z nejnovější podzimní kolekce pro rok 2022, a další vybavení i doplňky do každého domu a bytu najdete v obchodě BauMax. Navštivte nás online nebo osobně a podívejte se sami jakou nabídku jsme pro Vás připravili.

Dlažba- Baumax.cz

 


 

NECHTE SE INSPIROVAT!


Montáž sprchového koutu na dlažbu


Čím vyčistit obklady po rekonstrukci


Kolik lepidla budeme potřebovat pod podlahovou dlažbu? Lepení dlažby krok za krokem


 

Zpět