Plavecká vesta Swim Safe ABC 11-19kg 32176

499,00 KČ / ks

Plavecká vesta Swim Safe ABC 11-19kg 32176

Kód: 8035423

499,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka INTEX

Kód: 8035423

Dostupnost: momentálně nedostupné

POZOR! Vzor bude odeslán náhodně.

Pomůžte svému dítěti na cestě k úspěchu ve výuce plavání a udržujte je v bezpečí a klidu s látkovou plaveckou vestou Swim Safe ABC™ AquaStar™! Tato látková vesta pomůže vašemu dítěti ve věku 1-3 let naučit se základy plavání a bezpečnosti v bazénu s programem Bestway® Swim Safe krok za krokem. Díky měkké látce a pěnovým vložkám ve vestě si vaše dítě může užívat pohodlí i nadnášení na vodě při učení se plavat Krok B. Navíc vesta je vybavena nastavitelnou přezkou a popruhem a odolným zipem s pojistkou proti otevření pro větší bezpečnost. Materiál má UPF 50+ filtr, který blokuje škodlivé UV záření a zabraňuje vyblednutí látky. Dokonalá pomůcka ve vyúce plavání vašeho dítěte, když se naučí otáčet pažemi a procvičovat si pádlování paží, když přejde ke kroku C.

Program Bestway Swim Safe ABC krok za krokem začíná plaveckou vestou A-step, určenou pro kojence a batolata, kteří potřebují maximální podporu. Krok B jsou plavecké vesty pro děti, které už získali větší jistotu ve vodě, ale ještě neumí samy plavat, a krok C jsou rukávy na plavání pro děti, které se začínají učit základy plavání.

Vyúka plavání ještě nikdy nebyla tak bezpečná a příjemná!

  • Velikost: S/M,
  • Maximální hmotnost: 11-19 kg
  • Pohodlná látka a pěnové vložky
  • UPF 50+
  • Nastavitelná přezka a popruh
  • Robustní, samozavírací zip s ochranou proti otevření
  • Testovaný vztlak
  • Obsah: 1 plavecká vesta
Jarní úklid zahrady – čím začít?

Jarní úklid zahrady – čím začít?

Jarní úklid zahrady je nejen nutností, ale také výbornou příležitostí, jak prostor osvěžit a připravit na nadcházející sezónu. Konec března, kalendářní začátek jara, je obdobím, kdy okolí se probouzí po zimní přestávce.

Květnatá louka jako alternativa k trávníku

Květnatá louka jako alternativa k trávníku

Týdenní sekání trávníku, péče o trávník, jeho zavlažovaní a udržování atraktivního vzhledu je dřina a ne každý je schopen nebo ochoten takto pečovat o svou zahradu. Každý však chce, aby jeho zahrada vypadala atraktivně. Dá se skloubit atraktivní vzhled za

Jak používat saunu v zimě

Jak používat saunu v zimě

Zimní měsíce mohou být pro naše tělo náročné. Nedostatek slunce, suchý vzduch ve vytápěných místnostech, mráz nepříznivě působící na pokožku, ale i snížení imunity, a tím i častější infekce ...

Ikona_tel