Dvojitý nafukovací kruh do vody 1,88 x 1,17 m 43009

349,00 KČ / ks

Dvojitý nafukovací kruh do vody 1,88 x 1,17 m 43009

Kód: 8035456

349,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka BESTWAY

Kód: 8035456

Dostupnost: momentálně nedostupné

Dvojitý nafukovací kruh Cool Comfort™ Double Deluxe znamená dvojitou zábavu a relaxaci! Tento dvojitý nafukovací kruh na plavání byl navržen s ohledem na vás a vaše přátele či bllízké. Kruh je široký přes 1,8 m! Navíc jsou na protilehlých stranách každého otvoru umístěny 2 opěrky hlavy, takže pokud si budete chtít povídat, můžete být tváří v tvář svému plaveckému protejšku. Tento dvojitý kruh lze snadno nafouknout, vyfouknout, uložit nebo vzít s sebou na další cestu k vodě. Pláž, rybník, bazén nebo řeka, posuňte své vodní dobrodružství na novou úroveň s dvojitým nafukovacím kruhem Bestway Cool Comfort Double Deluxe Swim Tube!
Pohodlné opěrky hlavy
Pevná madla
Obsah: 1 nafukovací lehátko, opravná záplata

Nafukovací kruhy či jiné pomůcky na plavání Bestway® jsou dokonalým doplňkem do bazénu pro relaxační plavání v horkém dnu. Milovníci plavání v bazénu mohou strávit den stylově na nafukovacích kruzích navržených v souladu s posledními módními trendy. Kruh se snadno nafukuje, vyfukuje a skladuje, a některé pomůcky na plavání jsou dokonce vybaveny promyšlenými doplňky, jako jsou držáky nápojů nebo madla. Udělejte den u bazénu nezapomenutelným díky nafukovacím kruhům či lehátkům Bestway.

Útulná levandulová provensálská zahrada – poradíme, jak ji založit!

Útulná levandulová provensálská zahrada – poradíme, jak ji založit!

Provensálská zahrada je kouzelný prostor, který voní po levanduli, čerstvém rozmarýnu a aromatickém tymiánu. Je to útulné, idylické a mimořádně atmosférické místo pro odpočinek a relaxaci.

Jak používat saunu v zimě

Jak používat saunu v zimě

Zimní měsíce mohou být pro naše tělo náročné. Nedostatek slunce, suchý vzduch ve vytápěných místnostech, mráz nepříznivě působící na pokožku, ale i snížení imunity, a tím i častější infekce ...

Jaké škůdce můžete na své zahradě najít a jak se jich zbavit?

Jaké škůdce můžete na své zahradě najít a jak se jich zbavit?

Zahradní škůdci jsou velkým problémem pro každého majitele zahrady. Objevují se na zahradě, ničí rostliny, brání jejich růstu a úrodu výrazně zmenšují. Boj s nimi se může zdát složitý a obtížný a někdy neúčinný a nesmyslný. Proto než se pustíte do likvida

Ikona_tel