Nafukovací paddleboard White Cap Set Hydro-Force 65342

4799,00 KČ / ks

Nafukovací paddleboard White Cap Set Hydro-Force 65342

Kód: 8035488

4799,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka BESTWAY

Kód: 8035488

Dostupnost: momentálně nedostupné

Ať už jste si naplánovali den průzkumu oceánu nebo klidné ráno na jezeře, nafukovací paddleboard Hydro-Force™ White Cap Kit je přesně to, co potřebujete, aby vám pomohl ve vašem dobrodružství.

Odolná konstrukce:

Materiál paddlebordu je odolný proti nepřízním počasí a propíchnutí, a jeho elegantní design jsou skvělou kombinací pro každého, kdo chce vyrazit do vody. Vezměte paddleboard White Cap do slané či sladké vody nebo se svezte po klikaté řece pod horkým sluncem. Bez ohledu na to, kam namíříte, tento paddleboard je bezkonkurenční. Díky použití drop stitch materiálu je prkno extrémně tuhé, stabilní ve vodě a spolehlivé za všech podmínek.

Vlastností:

Lehké veslo White Cap Paddle se k tomuto prknu perfektně hodí a umožňuje uživatelům snadno pádlovat po různých vodních plochách. Odnímatelná ploutev zvyšuje sílu a rychlost řízení a umožňuje uživatelům cítit se na vodě jako úplní profesionálové! Na konci cesty jednoduše oddělte ploutev pro kompaktní a snadné uskladnění, které zabere minimum místa. Paddleboard je dodáván také s pojistným řemínkem, takže se vám prkno nikdy nevzdálí, a pohodlnou přepravní taškou, díky které je přeprava vyfouknutého prkna až do cíle hračkou.

Snadná připrava:

Až budete připraveni prkno použít, jednoduše jej nafoukněte pomocí přiložené ruční pumpy a jste připraveni na úžasný den na vodě! Vzhledem k tomu, že je prkno nafukovací, můžete si jej vzít s sebou kamkoli, ať už je to jezero, oceán nebo řeka. A když skončíte, vzduchový ventil vám umožní rychle vyfouknout prkno během okamžiku. White Caap SUP snadno srolujete, vložíte do tašky a vyrazíte na cestu.

Bez ohledu na cestu nebo spolucestující, všestranný bílý paddleboard bude perfektním doplňkem pro vaše další vodní dobrodružství.

- Velikost 3,05 x 0,84 x 0,12m
- Látka Drop stitch je lehká a snadno se skladuje a má pevnost tvrdé desky
- Kategorie: Univerzální
- Nejlepší tvar pro plavání v klidné vodě a malých vlnách
- Protiskluzová trakční podložka
- Pohodlné madlo pro snadné přenášení SUP
- Nerezový kroužek umístěný na představci a zádi pro upevnění
- Manuální pumpa
- Elastická šňůrka pro snadné skladování
- Nastavitelné pádlo 217 cm (85")
- Příprava cca 5 minut
- Rychlý nafukovací/vypouštěcí ventil
- Obsah: 1 paddleboard, 1 pádlo, 1 ruční pumpa, 1 přepravní taška, 1 pojistný řemínek, 1 ploutev, sada na oprav

Kolekce
Doporučené výrobky
Jak používat saunu v zimě

Jak používat saunu v zimě

Zimní měsíce mohou být pro naše tělo náročné. Nedostatek slunce, suchý vzduch ve vytápěných místnostech, mráz nepříznivě působící na pokožku, ale i snížení imunity, a tím i častější infekce ...

Nejlepší zahradní trampolína - na co si dát pozor při jejím výběru?

Nejlepší zahradní trampolína - na co si dát pozor při jejím výběru?

​Přemýšlíte, jak povzbudit svou rodinu a hlavně děti, aby byli aktivnější a trávili více času venku? Díky venkovní trampolíně zajistíte dětem spoustu zábavy na čerstvém vzduchu...

Jak zařídit balkon ve stylu japonské zahrady?

Jak zařídit balkon ve stylu japonské zahrady?

Balkon je často považován za malý prostor, který může být obtížné zařídit estetickým a funkčním způsobem. Existuje však mnoho inspirativních zahradních stylů, které dokážou i ten nejmenší balkon proměnit v krásnou oázu klidu. Jedním z těchto stylů je japo

Ikona_tel