Solinátor (chlorinátor) do basenu 6g/h 58678 BESTWAY

3999,00 KČ / ks

Solinátor (chlorinátor) do basenu 6g/h 58678 BESTWAY

Kód: 8035470

3999,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka BESTWAY

Kód: 8035470

Dostupnost: momentálně nedostupné

Buďte nekompromisní vůči bakteriím v bazénu, ale šetrní ke své pokožce se solinátorem Bestway® Hydrogenic™. Hydrogenní chlorátor slané vody pomocí inovativní technologie přeměňuje sůl na malé množství chlóru zabíjejícího bakterie, aby byla voda ve vašem bazénu křišťálově čistá, a přitom šetrná k vašim očím, vlasům, pokožce a plavkám.

Další výhoda? Bez přímého přidávání chlóru do bazénu si užijete téměř bez zápachu tradiční bazén se slanou vodou v bazénu! Perfektní pro bazény s objemem až 26 498 l (7 000 gal.) s průtokem filtračního čerpadla minimálně 1 249 l (330 gal.), stačí přidat sůl a systém vyrobí 6 gramů chlóru za hodinu pro dosažení dokonalého poměru slané vody a chlóru. Kromě toho generátor slané vody obsahuje také 50 testovacích proužků 3 v 1 a 25 testovacích proužků slané vody, takže můžete vždy měřit chemickou a solnou rovnováhu vody v bazénu, abyste se ujistili, že je voda bezpečná a čistá.

Údržba Solinátoru je snadná, protože má automatický samočisticí režim. Nastavte si časovač a pokračujte ve svých povinnostech!
Rychlé a snadné ovládání pomocí panelu s dotykovou obrazovkou. Pokud se vyskytnou nějaké problémy, budete upozorněni zelenou/červenou LED a můžete kontaktovat zákaznický servis Bestway prostřednictvím webových stránek.
- Účinnost chloru: 6 g/h
- Kompatibilní s pískovými a kartušovými čerpadly o objemu 1249 l (330 gal.) nebo větším
- Kompatibilní s nadzemními bazény do objemu 26 498 l (7 000 gal.)
- Používá sůl k výrobě chlóru, který udržuje bazén čistý a zároveň je šetrný k vaší pokožce, očím a vlasům
- Snadno použitelný ovládací panel s samovypinací funkcí
- Automatický samočisticí režim
- Obsahuje adaptéry pro většinu nadzemních bazénů
- Obsahuje testovací proužky 3 v 1 a testovací proužky se slanou vodou, které využívají systém okamžitého přizpůsobení barev k měření volného chlóru (0-10 ppm), pH (6,2-8,4), celkové alkality (0-240 ppm) a soli (0 -8 000 ppm).
- Obsah: 1 solinátor, 50 testovacích proužků 3 v 1, 25 testovacích proužků se slanou vodou

Kolekce
Doporučené výrobky
Jak používat saunu v zimě

Jak používat saunu v zimě

Zimní měsíce mohou být pro naše tělo náročné. Nedostatek slunce, suchý vzduch ve vytápěných místnostech, mráz nepříznivě působící na pokožku, ale i snížení imunity, a tím i častější infekce ...

Jak vyrobit hmyzí hotel? Jednoduchý návrh hmyzího hotelu

Jak vyrobit hmyzí hotel? Jednoduchý návrh hmyzího hotelu

Hmyz hraje v ekosystému nesmírně důležitou roli. Nejen, že opyluje rostliny, ale je také nepostradatelný pro udržení přírodní rovnováhy. Abychom podpořili populaci hmyzu v našem prostředí, stojí za to vytvořit pro ně speciální domky. Díky tomu jim poskytn

Jak navrhnout zahradu ve svahu?

Jak navrhnout zahradu ve svahu?

Krásně řešené zahrady jsou chloubou majitele a místem příjemné relaxace. Na zahradě můžete relaxovat a setkávat se s přáteli, je to také místo pro rodinnou zábavu a lenošení na slunci. Každý majitel zahrady by ji chtěl mít zajímavě a funkčně řešenou. Zatí

Ikona_tel