Elektrická krbová vložka Revillusion 1400 W

7799,00 KČ / ks

Elektrická krbová vložka Revillusion 1400 W

Kód: 5301924

7799,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka DIMPLEX

Kód: 5301924

Dostupnost: momentálně nedostupné

Předpokládaná lhůta dodání: cca 5 pracovních dnů

Druh sortimentu:
Elektrický krb
Barva:
hnědá
Jmenovitý tepelný výkon (kW):
1,4
Výška (mm):
482
Šířka (mm):
603
Hloubka (mm):
320
Hmotnost (kg):
4,9

Elektrická krbová vložka Revillusion je model navržený s účelem vrátit nepoužívaným topeništím tradičních krbů druhý život. Je mimořádně energeticky účinný, snadno se instaluje, je bezpečný pro zdraví a nevyžaduje žádnou údržbu. Krbová vložka díky světlu plamenů stoupajících nad rozžhavenými poleny vytváří v interiéru útulnou atmosféru, která vyvolá pozitivní emoce. Díky tomu se dříve nepoužívaný krb stane ústředním bodem interiéru, který shromáždí u ohně členy domácnosti a jejich blízké.

Krbová vložka koš Revillusion má funkce osvětlení, topný modul a dálkové ovládání, které vám umožní pohodlně používat krb, kdykoliv během dne a ročního období. Krbová vložka Revillusion obsahuje hořící polena a antireflexní panel osvětlený LED diody. Model má možnost upravit jas, intenzitu blikajících plamenů a jejich barvy. Krbová vložka má ve spodní části základny manuální vypínače.

Kolekce
Pociťte vánoční atmosféru, připravte si vánoční výzdobu na krb

Pociťte vánoční atmosféru, připravte si vánoční výzdobu na krb

Útulný obývací pokoj s krbem uprostřed místnosti se v období svátků stává srdcem domuu. Právě zde se na Štědrý den schází celá rodina. Zde při dlouhých rozhovorech a společném koledování plyne čas nejpříjemněji. Stojí za to postarat se o neopakovatelnou..

Proč krbová kamna kouří?

Proč krbová kamna kouří?

Jakmile zapálíte krb, okamžitě ucítíte kouř? Místo úniku přes komín se kouří do místnosti? Sklo a vnitřek celých krbových kamen je pokrytý nevzhlednou vrstvou sazí? Všechny tyto problémy vás mohou od zatápění krbových kamen odradit...

Jaké vybrat vytápění pro dům

Jaké vybrat vytápění pro dům

Moderní technologie vytápění směřují k úsporám a ekologickým řešením. Vytápění rodinného domu nemusí znamenat obrovské náklady, ale instalace může být nákladná. Někdy řešení, která se na první pohled zdají drahá, šetří náklady na vytápění během provozu...

Ikona_tel