Uspořádání pokoje pro mládež s nábytkem z kolekce Lorento

09.01.2023

Atraktivní a moderní aranžmá mládežnického pokoje bude vyžadovat příslušný nábytek, který je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. Vyplatí se rozhodnout o koupi vhodné a zajímavé sady - díky tomu bude veškerý nábytek navržen a udržován v jednom stylu a uspořádání tak bude atraktivní a konzistentní. Velké oblibě se v posledních letech těší také systémový nábytek. Jedná se o sestavy nábytku, které si můžete sami libovolně poskládat z prvků dostupných ve skupině systémového nábytku. Široký výběr kusů nábytku ze systému umožní snadněji sladit vybavení do daného interiéru, oproti nábytku, který je k dispozici v hotové, předem připravené sestavě.

Mládežnický pokoj bude proto vhodné vybavit funkční sadou systémového nábytku Lorento. Tento systém se vyznačuje funkčností a vysokou estetikou. Nábytek je vyroben z vysoce kvalitní laminované desky v provedení dvou barevných kombinací. Na výběr je barevné provedení ve dvou barevných dekorech - dub a jasan, doplněné prvky z laminované desky v bílé, zelené, a fialové barvě. Plastové úchytky atraktivně doplňují celek. To vám umožní vytvořit jedinečný a originální interiér, navržený v souladu s nejnovějšími trendy bytového designu. Moderní design v dekoru dřeva a barvy na výběr určitě osloví teenagery, a díky tomu, že nábytek je vyroben z pevných a odolných materiálů, bude jim sloužit dlouhá léta. Široký výběr vám zaručí, že sami si budete moct poskládat zajímavou sestavu z prvků ze systému. Tento nábytek vám zaručí, že pokoj bude nejen obsahovat vše potřebné vybavení, např. psací stůl, šatní skříň, postel a police, ale také jeho moderní vzhled splní očekávání jeho uživatele.

Nábytek- Baumax.cz


V tomto článku:

1. Co je a čím se vyznačuje nábytkový systém Lorento?

2. Proč kolekce nábytku Lorento je ideální pro uspořádání mládežnického pokoje?

3. Jaké nábytkové prvky z nábytkového systému Lorento lze použít v pokoji pro teenagery?

4. Proč se vyplatí pořídit si nábytkový systém?

5. Jaké prvky z kolekce systémového nábytku Lorento budou vhodné do obývacího pokoje a domácí pracovny?



Co je a čím se vyznačuje nábytkový systém Lorento?

Nábytek ze systému Lorento je ideální na uspořádání dětských a mládežnických pokojů, díky tomu, že systém obsahuje mnoho prvků na výběr. Nábytkové kusy jsou vyrobeny z kvalitní 16 mm laminované desky s abs hranami. Hrany jsou zakončeny ABS lištou, která plní ochrannou funkci, a to především proti mechanickému poškození, ale také proti vniku vlhkosti do materiálu. Předností nábytku je také jeho provedení. Na výběr jsou nábytkové kusy v provedení - dekor dub plus bílá, dekor jasan plus fialová a dekor jasan plus zelená. Díky svému tvaru systém dokonale zapadne do módních, moderních aranžmá. Nábytek pro mládež ze systému Lorento vytvoří v interiéru ideální podmínky na učení, zábavu a odpočinek.

Nábytkový systém Lorento je určen pro montáž svépomocí. Díky vhodně zvolené barevné kombinaci snadno podtrhnete nejen moderní design, ale i styl uživatele interiéru a jeho povahu.

Velkou předností nábytku Lorento bude bezesporu možnost výběru různých kusů nábytku. Stoly, postele, skříně, regály a police jsou k dispozici v několika modelech. Určitě najdete ideální řešení pro vás a vaše dítě. Rozhodně se podívejte, co jsme pro vás připravili!

Nábytek do dětského pokoje- Baumax.cz

Proč kolekce nábytku Lorento je ideální pro uspořádání mládežnického pokoje?

Součástí takového interiéru by mělo být vybavení, které umožní mladému člověku se učit, hrát si a poskytne mu místo k odpočinku a relaxaci. Nábytek Lorento prezentovaný v naší nabídce vám umožní vytvořit místnost, která dokonale splňuje všechny tyto požadavky. Dětský pokoj se stane útočištěm vašeho dítěte a vhodné vybavení pomůže ke správnému vývoji dítěte.

Výhodou kolekce Lorento je její univerzálnost. Kolekce zahrnuje různé druhy nábytku, které lze snadno vzájemně kombinovat. Z tohoto důvodu kolekce snadno splní očekávání dětí i rodičů. Produkty lze zakoupit samostatně a vytvořit si vlastní sadu, která bude ideálně vyhovovat velikosti místnosti a potřebám jejího uživatele.

Velkou výhodou nábytku Lorento do mládežnického a dětského pokoje bude také jeho odolnost. Nábytek je odolný vůči poškrábání a proto vydrží v bezvadném stavu mnoho let. Navíc nábytkové kusy byly konstruovány tak, aby zajistily uživatelský komfort a bezpečnost. Bezpečný a odolný nábytek je snem rodičů i dětí.

Jaké nábytkové prvky z nábytkového systému Lorento lze použít v pokoji pro teenagery?

Nábytek Lorento se bude skvěle hodit jak do dětského, tak i do mládežnického pokoje. Sada, kterou si zakoupíte, může mimo jiné obsahovat následující prvky:

Pohodlná postel, která zajistí vysoký komfort spánku. K posteli můžete zakoupit matrace z naší nabídky. Postele ze sady Lorento mají praktickou, výsuvnou zásuvku a otevřené police na uložení dalších předmětů.

Šatní skříně různých šířek a praktické rohové šatní skříně, s jejichž pomocí bude snadné správně hospodařit s dostupným úložným prostorem. Kapacita šatních skříní je tak velká, že nebudete mít větší problémy s uložením osobních věcí vašeho dítěte.

Praktické regály v různých velikostech. Regály lze sestavit tak, že obsahují pouze otevřené police, ale k dispozici máme i modely s otočnými dvířky i se zásuvkami.

Psací stoly se zásuvky a policemi, které poskytnou místo pro studium a rozvoj vlastních zájmů. Praktický a pohodlný psací stůl do pokoje pro teenagery je nezbytným vybavením. Systém Lorento obsahuje jak klasický rovný, tak rohový model. Tento kus nábytku je vybaven sadou polic nebo zásuvky, které jsou ideální na uložení například sešitů.

Funkční závěsné police z laminátové desky, které se skvěle hodí na ukládání knih. Je to také místo na hračky a trofeje.

Noční stolky pro umístění vedle postele. Je to nejlepší místo na noční lampičku a další drobnosti. Noční stolek lze umístit hned vedle postele nebo tak, aby jeho použití bylo pro dítě co nejvíce pohodlné.

Jedinečné komody se zásuvkami nebo policemi. Zásuvky mají kovový mechanismus. Komody skvěle poslouží na uložení oblečení, hraček a osobních věcí. Komoda je vyrobena z 16 mm nábytkové desky, u které hrany jsou opatřeny ABS lištou. Bude skvělým řešením na uskladnění věcí, takže se na ní určitě podívejte.

Všechny výrobky jsou určeny pro samostatnou montáž.

Nábytek do dětského pokoje- Baumax.cz

Proč se vyplatí pořídit si nábytkový systém?

Praktický systém Lorento je skvělou volbou pro zařízení mládežnického pokoje. S takovým systémovým nábytkem v dvoubarevném provedení je snadné vybavit dětský a mládežnický pokoj funkčními a odolnými prvky, které budou mladému člověku sloužit dlouhou dobu. Tento systém nábytku je navržen v jednotném stylu, a proto je atraktivním řešením pro jakékoliv aranžmá. Díky zajímavému designu a provedení některé prvky snadno použijete i do obývacího pokoje či předsíně.

Rozhodněte se pro systém Lorento, když plánujete zařídit pokoj pro své dítě. Šatní skříň s policemi a tyčí na ramínka nebo šuplíky, regál na drobnosti a pohodlná postel jsou jen některé z prvků této jedinečné kolekce.

Jaké prvky z kolekce systémového nábytku Lorento budou vhodné do obývacího pokoje a domácí pracovny?

Nábytek z kolekce Lorento je vhodný nejen do pokojů pro mládež. Některé prvky vybavení lze použít také do obývacího pokoje nebo předsíně. V obývacím pokoji se osvědčí především bílá v kombinaci s dekorem dub. Využijete zde šatní skříň, regály a police.

Do předsíně zase bude vhodná praktická a mimořádně prostorné šatní skříň. Ta je vyrobena z laminátové desky a pro lepší odolnost má hrany opatřené ABS lištou. Vzhledem k tomu, že jsou k dispozici různé velikosti šatních skříní v závislosti na dostupném prostoru, můžete snadno vybrat příslušný produkt nebo více produktů. V předsíni se uplatní i komoda s otočnými dvířky a zásuvky. Ta je ideální pro uložení oblečení nebo doplňků

Psací stůl ze systému Lorento lze rovněž doma využít k zařízení domácí pracovny. Vyplatí se jej umístit spolu s regály a policemi – takové vybavení jistě zvýší efektivitu práce.

Nábytek do dětského pokoje- Baumax.cz

 


 

NECHTE SE INSPIROVAT!


Jakou vybrat postel do dětského pokoje?


Barevné a pohádkové - jak zařídit dětský pokoj?


Úložný prostor v dětském pokoji, praktická řešení, která pomohou udržet pořádek v pokojíčku vašeho dítěte!


 

Zpět