Stůl ratan Bistro černá

529,00 KČ / ks

Stůl ratan Bistro černá

Kód: 8025705

529,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk
Barva
černá
hnědý

Značka BAUMAX

Kód: 8025705

Dostupnost: momentálně nedostupné

Výška (cm):
70
Šířka (cm):
60
Délka (cm):
60
Barva rámu:
černá
Materiál desky:
tvrzené sklo
Materiál rámu:
kov
Otevření deštníku:
ne
Skládací:
ne

Odolný stůl bistro s tvrzenou skleněnou deskou. Díky svým kompaktním rozměrům najde své místo na zahradě a dokonce i na velmi malém balkonu. Kovové nohy jsou upevněny kruhovou plastovou výztuhou a na koncích mají protiskluzové podložky, díky nimž můžete stůl postavit na kluzký povrch i po dešti. Velmi jednoduchá a rychlá instalace, stačí vsadit nohy do kruhové plastové výztuhy. Díky univerzálnímu vzhledu a barvě vyhovuje většině modelů židlí. Ke stolu doporučujeme židle ze stejné série.

DOBŘE VĚDĚT:
*Technorattan (jinak umělý ratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu, modelovaného podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z technoratanu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření.
*Tvrzené sklo je pětkrát odolnější vůči mechanickému poškození než běžné a odolnější vůči tzv. "tepelného šoku", tj. rychlým teplotním změnám (na stůl můžete umístit chlazené nápoje nebo ledové misky).

Není možné zvolit barvu stolního skla - bude dodáno náhodně.

Kolekce
Doporučené výrobky
Jak si vyrobit zahradní stůl a lavice?

Jak si vyrobit zahradní stůl a lavice?

Zahradní nábytek vyrobený vlastnoručně umožňuje lepší zařízení a využití prostoru. Bude jedinečnou výzdobou prostoru kolem domu. Zahradní lavice s opěradly vám umožní odpočívat na čerstvém vzduchu, a pokud se k nim přidají zahradní stoly - vytvoří se...

Jak vyrobit zahradní nábytek?

Jak vyrobit zahradní nábytek?

Je těžké si představit domácí zahradu nebo terasu bez zahradního nábytku, který nám v teplých dnech poskytuje pohodlné posezení na čerstvém vzduchu. Můžete je snadno koupit v zahradnictvích a hobby marketech, ale musíte počítat s tím, že zahradní ..

Co na gril? 5 nápadů na jednoduchá a lahodná grilovaná jídla!

Co na gril? 5 nápadů na jednoduchá a lahodná grilovaná jídla!

S příchodem jara začíná jedno z nejočekávanějších období v roce – velká grilovací sezóna! Tradice grilování, i když je poměrně mladá, je dnes nepostradatelnou součástí květnových svátků...

Ikona_tel