Zahradní souprava ratan Rhodes hnědý

29999,00 KČ / set

Zahradní souprava ratan Rhodes hnědý

Kód: 8065212

29999,00 Kč / set


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk
Barva
šedá
hnědý
grafitová

Značka BAUMAX

Kód: 8065212

Dostupnost: momentálně nedostupné

Rozměry pohovky:
I: 156x94x77, II: 213x93x77
Počet míst na sezení:
6
Polštáře součástí:
ano
Barva polštářů:
šedá
Barva nábytku:
hnědý
Materiál desky:
umělý ratan
Materiál rámu:
hliník
Křeslo v soupravě:
ano
Stolek v soupravě:
ano

Masivní sedací souprava na velké terasy a zahrady. Hlavními přednostmi této soupravy je preciznost zpracování a elegance. Velké, tlusté polštáře, široké loketní opěrky a lehké, samostatné stolky to je maximální pohodlí a komfort pro 6 osob. Skleněná deska stolku je upevněná přissavkami, takže se nemusíte obávat, že bude klouzat. Celé soupravě charakteru přidává plochý pletený technoratan a široké pletence na okraji každého dílu. Navzdory svým rozměrům souprava je díky hliníkové konstrukci velmi lehká, což zvyšuje předpoklad možnosti využití soupravy v průběhu mnoha sezon. Díky eleganci a funkčnosti každý věnuje pozornost tomuto vyjímečnému nábytku, navíc dva samostatné stolky - čtvercový a kulatý díky jejich funkčnosti lze svobodně postavit podle svých představ. Souprava je složená, není nutná vlastní montáž, stačí pouze rozbalit a uspořádat. Velmi snadný v udržování čistoty, stačí otřít vlhkým hadříkem.

Rozměry modulu (cm):
Malá pohovka: 156x94x77
Větší pohovka: 213x93x77
Křeslo: 96x93x77
Konferenční stolek I: 114x66x42
Konferenční stolek II:Ø 57x55

DOBŘE VĚDĚT:
*Technorattan (jinak umělý ratan) - je uměle vyrobený z vyztuženého polyethylenového vlákna HDPE nebo polyuretanu, modelovaného podle vzhledu, barev a vlastností přírodního ratanu. Nábytek vyrobený z technoratanu je vysoce odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, zejména UV záření.
*Tvrzené sklo je pětkrát odolnější vůči mechanickému poškození než běžné a odolnější vůči tzv. "tepelného šoku", tj. rychlým teplotním změnám (na stůl můžete umístit chlazené nápoje nebo ledové misky).
*Hliníkový rám poskytuje pevnost, stabilitu a především lehkost díky nejnovějším technologiím rafinace a zušlechťování. Hliník má antikorozní vlastnosti a velmi snadno se čistí.

Kolekce
Doporučené výrobky
Oprava ratanového nábytku. Jak to udělat?

Oprava ratanového nábytku. Jak to udělat?

Ratanový nábytek se v poslední době stal jedním z oblíbených prvků zařízení balkonů, teras a zahrad. Jeho popularita roste každou sezónu. A není na tom nic zvláštního, technoratan je odolný a funkční materiál a zahradní nábytek z něj vyrobený...

Jak vyrobit zahradní nábytek?

Jak vyrobit zahradní nábytek?

Je těžké si představit domácí zahradu nebo terasu bez zahradního nábytku, který nám v teplých dnech poskytuje pohodlné posezení na čerstvém vzduchu. Můžete je snadno koupit v zahradnictvích a hobby marketech, ale musíte počítat s tím, že zahradní ..

Co je technoratan? Je lepší než ratan? Poradíme

Co je technoratan? Je lepší než ratan? Poradíme

Technoratanový nábytek je odolnější alternativou k přírodnímu ratanu a zároveň ekologičtějším řešením než tradiční plastový nábytek. Vzhledem k relativně vysoké ceně si technoratan ještě nezískal popularitu, kterou si zaslouží. Nepravém! Na výběr máme mno

Ikona_tel