Kompaktní zapalovací komín 0131

349,00 KČ / ks

Kompaktní zapalovací komín 0131

Kód: 8047115

349,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka LANDMANN

Kód: 8047115

Dostupnost: momentálně nedostupné

Předpokládaná lhůta dodání: cca 5 pracovních dnů
(Klikni a vyzvedni - cca 24 hodin)

Délka (cm):
17
Druh sortimentu:
Zapalovací komín
Šířka (cm):
27,5
Výška (cm):
28
Materiál:
ocelový plech/dřevo
Hmotnost (kg):
0,5
Průměr (cm):
17

Zapalovací komín je inovativní zařízení určené pro snadné a rychlé zapalování briket. Rukojeť z ocelového plechu s ochranným štítem snižuje riziko popálení. Ergonomická dřevěná rukojeť umožňuje bezpečný přenos horkého uhlí. Komín zaručuje: optimální přívod vzduchu, rychlé spalování uhlí, tepelný štít.
Pro použití naplňte komín shora briketou. Ve spodní části vložte papír nebo podpalovač, zapalte ho a vyčkejte až se uhlí rozpalí a pak jej nasypte na ohniště grilu. Konstrukce by měla být umístěna na nehořlavém, stabilním, rovném povrchu a komín používán jen venku (např. na roštu na grilování). K zahřátí briket dojde do 15 minut.

Doporučené výrobky
Jak používat saunu v zimě

Jak používat saunu v zimě

Zimní měsíce mohou být pro naše tělo náročné. Nedostatek slunce, suchý vzduch ve vytápěných místnostech, mráz nepříznivě působící na pokožku, ale i snížení imunity, a tím i častější infekce ...

Jarní úklid zahrady – čím začít?

Jarní úklid zahrady – čím začít?

Jarní úklid zahrady je nejen nutností, ale také výbornou příležitostí, jak prostor osvěžit a připravit na nadcházející sezónu. Konec března, kalendářní začátek jara, je obdobím, kdy okolí se probouzí po zimní přestávce.

Co je to aerace trávníku?

Co je to aerace trávníku?

Aerace nebo také provzdušňování trávníku je proces, jehož cílem je zlepšit kvalitu trávníku odstraněním tlaku na půdu a usnadněním proudění vzduchu, vody a živin ke kořenům trávy. Jedná se o důležitý postup údržby, který pomáhá udržovat trávník v dobrém s

Ikona_tel