Gril na dřevěné uhlí Landmann 11103

1999,00 KČ / ks

Gril na dřevěné uhlí Landmann 11103

Kód: 8022125

1999,00 Kč / ks


Zavolej a objednej
dodání i platba - více informací zde

Odstoupení od smlouvy a vyjímky

Tisk

Značka LANDMANN

Kód: 8022125

Dostupnost: momentálně nedostupné

Předpokládaná lhůta dodání: cca 5 pracovních dnů
(Klikni a vyzvedni - cca 24 hodin)

Druh:
Kulatý gril
Materiál:
ocelový plech/nerezová ocel
Palivo:
dřevěné uhlí/brikety
Rozměr grilovací plochy(cm):
47
Výška (cm):
63
Šířka (cm):
92
Délka (cm):
52
Teploměr:
ano
Materiál roštu:
chromovaná ocel
Hmotnost (kg):
8
Počet osob:
6
Kolečka:
ano

Kotlový značkový gril na dřevěné uhlí GrillChef je lehký a navíc opatřený kolečky. Bez problémů ho tedy přemístíte na terasu nebo zahradu, abyste mohli pohostit rodinu či nejbližší přátele. Kulový gril s chromovaným modulárním grilovacím roštem o průměru 47 cm má dostatečnou kapacitu na to, abyste pohodlně nakrmili až šest lidí.
Topeniště (kotel) i poklop má smaltovaný povrch, což maximálně prodlužuje životnost grilu. Výrobce dokonce poskytuje desetiletou záruku na korozi nebo prohoření kotle. Víko je opatřeno otvory, abyste mohli během grilování individuálně regulovat přísun vzduchu. Kotlový GrillChef má velkokapacitní odnímatelný popelník, což usnadňuje manipulaci s popelem. Pod kotlem se nachází prostor pro odložení například potravin nebo dřevěného uhlí či briket.

Doporučené výrobky
Jaká zelenina je nejlepší na gril?

Jaká zelenina je nejlepší na gril?

Oblíbené roční období většiny Čechů se rychle blíží. Období, na které jsme touživě mysleli během dlouhých zimních večerů, a na jeho příchod netrpělivě čekáme. O čem to mluvíme? O sezóně rodinných grilovaček, které se v posledních letech téměř staly...

Plynový gril nebo gril na dřevěné uhlí, který je zdravější

Plynový gril nebo gril na dřevěné uhlí, který je zdravější

Jarní úklid na zahradě zahrnuje také údržbu grilu. První sezonní grilování vám většinou pomůže rozhodnout se, zda je potřeba koupit nové vybavení. Pak je nutné zvážit, který model zvolit: klasický na dřevěné uhlí nebo brikety nebo moderní plynový?

Jaký vybrat elektrický gril?

Jaký vybrat elektrický gril?

Pro mnoho z nás je grilování jednou z oblíbených forem trávení volného času. Jakmile nastanou první jarní dny, zahrádky se začnou zaplňovat. Toužíme po slunci a zeleni, rádi trávíme volný čas venku a využíváme příležitostí, které nabízí zahrada. K relaxac

Ikona_tel