OZNÁMENÍ O STAŽENÍ Z PRODEJE

15.06.2020

Věc: Oznámení o stažení výrobku z oběhu – Přenosný LED reflektor TRIXLINE 4647266, model TR Portable LED FLOOD LIGHT

Vážení zákazníci,

tímto si Vás dovolujeme informovat, že na základě Příkazu České obchodní inspekce ze dne 29.05.2020 tímto společnost BM ČESKO s.r.o. přistoupila ke stažení výrobku: „Přenosný LED reflektor TRIXLINE 4647266, model TR Portable LED FLOOD LIGHT“, cena 299,- Kč/ks, z oběhu ze svých prodejen, jelikož tento výrobek byl nesprávně označen a nesplňuje bezpečnostní zásady pro elektrická zařízení pro používání v určitých mezích, nevyhověl v požadavcích na značení výrobku.

Na základě výše uvedeného i dodavatel, společnost BATERIE CENTRUM s.r.o. přistoupil z důvodu ochrany spotřebitele ke stažení výrobku z trhu a k dodatečnému testování výrobku.

U uvedeného výrobku došlo k chybnému označení zboží, jelikož světelná vidlice musí mít stejný stupeň ochrany, jako má svítidlo (IP 65). I dodavatel se tímto také omlouvá za administrativní chybu a v této věci učiní nápravu, tak aby byl zabezpečen stejný stupeň ochrany a správné označení celého produktu.

Upozorňujeme, že není možné používat tento výrobek v prašném prostředí a pod tryskající vodou. Pokud jste si tento výrobek v minulosti zakoupili u naší společnosti, vraťte ho na libovolné prodejně osobně nebo poštou s kopií dokladu o nákupu, a kupní cena tohoto výrobku Vám bude vrácena.

Za vzniklé potíže se všem svým zákazníkům omlouváme a děkujeme za pochopení.

Toto oznámení je umístěno ve všech prodejnách společnosti a na webových stránkách www.baumax.cz .

BM ČESKO s.r.o.

 

Zpět